Wulff Innovaatiot tuo ratkaisuja päivittäisiin ja erikoisempiinkiin pulmiin: valikoimastamme löydät innovatiiviset uutuudet, erikoistuotteet ja suosikkituotteet. Asiakkaamme kertovat saaneensa helpotusta niin arkeen kuin juhlaan: esimerkiksi brändätyt, yksilöidyt ja nimetyt laadukkaat muistikirjat tekevät tapahtumasta osallistujalle mieleenpainuvan ja henkilökohtaisen.

Wulff Innovaatioiden tarina alkaa vuodesta 1984, jolloin Wulff-konsernin nykyinen hallituksen puheenjohtaja, Heikki Vienola, perusti ensimmäisen yrityksensä Vinstock Oy:n. Vinstock kasvoi osana Vienolan luotsaamaa yritysryhmää autotalliyrityksestä pörssiyritykseksi ja nykyään yhtiö on osa Wulff-konsernia. Kekseliäitä, yritysten toimintaa helpottavia tuotteita on myyty jo yli kolmen vuosikymmenen ajan!

Olemme osa kansainvälistä Wulff-konsernia

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälinen pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä jo vuodesta 1890. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, it-tarvikkeita sekä ensiapua ja ergonomiaa. Konsernin asiakkaat voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. 

Wulff-Yhtiöt Oyj