Smart Film -magneettifläppitaulu

Smart Film -magneettifläppitaulu

Smart Film, magneettifläppi, innovaatiotaulu, toimii magneetin tavoin!

SmartFilm on kotimainen, patentoitu, itsestään kiinnittyvä kokoustaulu. Käyttöystävällisyys ja kevyt paino tekevät siitä siitä ainutkertaisen – fläppi tarttuu lähes mille tahansa pinnalle sisätiloissa (esim. seiniin ja ikkunoihin). Magneettifläppi toimii magneetin tavoin, joten kiinnittyäkseen se ei tarvitse teippiä, liimaa tai neuloja, jotka rajoittaisivat käyttömahdollisuuksia.

SmartFilm mahdollistaa tehokkaiden kokousten pitämisen missä tahansa; toimistossa, hotellissa, näyttelytiloissa, odotushuoneessa, lentokentällä tai vaikkapa risteilylaivalla. Fläpin käyttö kannustaa luovuuteen ja aivoriiheen sekä parantaa kommunikointia. Se on monipuolinen työkalu myyntikokouksessa, neuvottelussa, suunnittelussa, esittelyssä, opetuksessa ja kaikenlaisessa kommunikoinnissa. Myös mahdollinen oheismateriaali; juliste, kartta, lomake tai piirtoheitinkalvo voidaan kiinnittää Magneettifläppiin kädellä painamalla. Pyyhittävyys puolestaan takaa tietoturvan säilyvyyden.

SmartFilm ei ole kertakäyttöinen – sitä voidaan käyttää useita kertoja! Parhaiten fläppi säilyy omassa salkussaan, mutta se voidaan myös rullata (kirjoituspuoli ylöspäin, jotta pitävä kiinnitys säilyy). Arkit kiinnittyvät parhaiten koviin, tasaisiin ja kuiviin pintoihin. Puu, betoni, lasi ja metalli ovat hyviä kiinnitysalustoja. Kirjoittamiseen käytetään WB-tusseja ja pyyhkimiseen WB-sientä.

Lisätiedot:

  • Arkin koko DIN A1
  • Leveys 59,4 cm ja korkeus 84,1 cm
  • Suositeltu käyttölämpötila +5°C – +40°C
  • Tuote on kotimainen ja patentoitu.
  • P.P. muovia (polypropyleeni)
  • Ympäristöystävällinen, voidaan tuhota polttamalla.