Fresh

Fresh
Fresh
Fresh
Wulff Fresh

LUONNOLLISTA TUOKSUA KAIKKIIN TILOIHIN

Wulff Fresh on pienikokoinen, tehokas ja tyylikäs hajuhaittojen neutralisoija, joka toimii myös tuoksulaitteena. Wulff Fresh -tuoksut on tehty ekologisista, luonnollisista öljyistä. Tuoksulaitteiden käyttäminen on ympäristöystävällistä ilman haitallisia ponnekaasuja.

Tuoksulaite sopii muun muassa palvelutaloihin, sairaaloihin, pieniin ja keskikokoisiin toimistotiloihin, avokonttoreihin, pukeutumis- ja wc-tiloihin, hotellien auloihin ja hotellihuoneisiin, käytäville sekä esimerkiksi kauppoihin ja ravintoloihin.

Laitteet ovat uudelleentäytettäviä ja helppokäyttöisiä. Tuoksuöljyt ovat valumattomia. Täyttöpatruunat ovat kierrätyskelpoisia ja ne voidaan laittaa muovinkeräykseen.

Tuoksulaitteissa käytetään patentoitua OdorAxe-tekniikkaa. Laite luovuttaa huoneilmaan luonnon kasvientsyymejä, jotka patentoidun tekniikan ansiosta sitovat hajumolekyylit ja poistavat hajuhaitan ilmasta.

Voit valita sinulle mieluisimman tuoksun seuraavista vaihtoehdoista: Lemongrass, Green Apple, Lemon & Basil, Green Leafs tai Fragrance Free (neutralisoiva). Ihastu nyt myös uusiin tuoksuihin Sweet Mango, Warm Vanilla ja Coffee Bean.