Valkotaulutussit

Valkotaulutussit
Valkotaulutussit

Kestävä kehitys ja ekologiset päätökset painavat nykyään yhä voimakkaammin vaakakupissa tuotteita valittaessa. Olemme tuoneet markkinoille uuden valkotaulutussin, jonka hienona ominaisuutena on uudelleen käytettävyys!

Metalliset tussien rungot ovat siirtyneet historiaan ja tilalle on tullut kierrätettävästä PETmuovista valmistettu runko. Kynän käyttöikää lisää se, että siihen saa ostettua väripatruunoita, joita voi vaihtaa tarvittaessa. Näin toimien kuormitamme astetta vähempi luontoa.

Valkotaulutussin käyttöidea on yksinkertainen ja helposti toteutettavissa. Kun ensimmäisellä ostokerralla ostetun valkotaulutussin säiliö näyttää loppumisen merkkejä, voidaan runkoon kätevästi vaihtaa vain uusi värisäiliö ja tussi on jälleen käyttövalmis.

Tyhjät säiliöt voi säästää ja palauttaa meille uusia värisäiliöitä tilattaessa. Annamme pienen hyvityksen tyhjistä vaihtosäiliöistä tilauksen yhteydessä. Tyhjän säiliön voi myös heittää energiajäteastiaan, kunhan sen sisältä poistetaan pieni metallinen kuula.

Sen lisäksi että tussi on ekologinen, sen värisäiliö on myös hyvin riittoisa. Säiliö kestää noin 4-5 kertaa pidempään normaaliin huopakynään verrattuna. Tussi ei myöskään voi käytännössä päästä kuivumaan, sillä siinä on pumppukärkimekanismi.

Lisätiedot:

  • pyöreäkärkinen
  • värivaihtoehdot: sininen, punainen, vihreä, musta

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ